AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar atmak

Kahve falında nar atmak

Kahve falında nar atmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Kahve falında nar atmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil nar toplamak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar ve nar ağacı görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış nar görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar ve muz görmek daha çok çalışılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kudret narı almak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşi nar görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında nar ve incir görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir