AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar istemek

Kahve falında nar istemek

Kahve falında nar istemek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kazancının günden güne artacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında nar istemek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında birinden nar istemek kendisini ailesine vereceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında nar istemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında nar yerken görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nar kabuğu görmek feraha ereceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kabuklu nar görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek hayatın tadına varacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük nar görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin nar yediğini görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir