AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ve elma toplamak

Kahve falında nar ve elma toplamak

Kahve falında nar ve elma toplamak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, insanlara öncülük edeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında nar ve elma toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz bazı alanlarda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında nar ve elma toplamak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında nar elma görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve nar görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında nar ve elma görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma nar görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında nar toplamak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta nar toplamak yaşam standartlarını yükselteceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir