AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz mermer merdiven gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek günahlarına tövbe edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında mermer merdiven görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer merdiven silmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermerden merdiven görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir