AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer merdivenden çıkmak

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak şansın yaver gideceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında mermerden merdiven görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven silmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir