AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer merdiven yıkamak

Kahve falında mermer merdiven yıkamak

Kahve falında mermer merdiven yıkamak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mermerden merdiven görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek terslik yaşayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermer merdivenden inmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mermer merdiven silmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir