AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermerden merdiven görmek

Kahve falında mermerden merdiven görmek

Kahve falında mermerden merdiven görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, patlama noktasına geleceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında mermerden merdiven gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak zorluğa düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında mermer merdiven görmek açların doyacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven silmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mermerden merdiven görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında mermer merdivenden inmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, daha güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak üzgün ve hasta olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir