AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer merdiven çıkmak

Kahve falında mermer merdiven çıkmak

Kahve falında mermer merdiven çıkmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine inanılır.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mermer merdiven görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mermer merdiven silmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mermerden merdiven görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, bazı kaynakların tükeneceğine inanılır.

Kahve falında mermer merdivenden inmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir