AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer merdiven silmek

Kahve falında mermer merdiven silmek

Kahve falında mermer merdiven silmek karanlık zamanların aydınlanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, aradığı aşkı bulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven silmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında mermer merdiven silmek zor durumda kalınacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında mermer silmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında mermer merdivenden inmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermerden merdiven görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında mermer merdiven görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, maddi zarara gireceğine delalet eder.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mermer merdiven görmek maddi gücünün katlanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir