AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, elinin darda kalmayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kağıt mendil gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine beyaz mendil vermek böylece hayata yeniden sarılacağına, kazancın katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil görmek engellerin ortadan kalkacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinden beyaz mendil almak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil sallamak anne babaya müjde verileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir