AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz mendil görmek

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek üzüntülü haberler alacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, hayırlı haberler getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz mendil gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah mendil görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek kendisine olan güvenin artacağına, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz mendil sallamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mendil vermek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir