AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz leylek görmek

Kahve falında beyaz leylek görmek

Kahve falında beyaz leylek görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sağlığının geri geleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz leylek gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Kahve falında beyaz leylek görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leylek beslemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı leylek görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına işarettir.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru leylek görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet eder.

Kahve falında leylek yavrusu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara leylek görmek moralinin yerine geleceğine, keyfinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir