AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı leylek görmek

Kahve falında kırmızı leylek görmek

Kahve falında kırmızı leylek görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sözünde duracağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, çok hayırlı şeylere, görmediği yerlere gideceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı leylek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Kahve falında kırmızı leylek görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek çok rahat bir döneme gireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leylek tutmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında leylek görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında leylekler görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında leyleği uçarken görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında leylekle konuşmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir