AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylek yavrusu görmek

Kahve falında leylek yavrusu görmek

Kahve falında leylek yavrusu görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leylek yavrusu gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Kahve falında leylek yavrusu görmek borç ödemeye, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulur.

Kahve falında yavru leylek görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında leyleği yuvada görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan leylek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş leylek görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında leylek beslemek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında leylek tutmak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir