AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru leylek görmek

Kahve falında yavru leylek görmek

Kahve falında yavru leylek görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında yavru leylek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında leylek yavrusu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru leylek görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında leylek ve yavrusu görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Kahve falında leylek beslemek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, bunalıma gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü leylek görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde leylek görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leylekler görmek aile hayatının kötüye gideceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin içinde leylek görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir