AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek hayırla yad etmeye, ferahlığa çıkacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, durumun değişmesine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta siyah leke görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda lekeler görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kişinin yasa düşeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir