AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana sarması görmek

Kahve falında lahana sarması görmek

Kahve falında lahana sarması görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında lahana sarması gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarma görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana sarması görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında lahana sarma yemek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lahana sarması sarmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Kahve falında lahana sarması pişirmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir