AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana sarması yediğini görmek

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek işlerin çok iyiye gideceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, dinden çıkacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarması yediğini gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lahana sarması yapmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kara lahana sarması görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında lahana sarma görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Kahve falında lahana sarması sarmak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara lahana sarması yemek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir