AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana sarması yapmak

Kahve falında lahana sarması yapmak

Kahve falında lahana sarması yapmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok iyi işler yapılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, kötü olayların meydana geleceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana sarması yapmak gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Kahve falında lahana sarması yapmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında kara lahana sarması yemek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana sarması görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kara lahana sarması görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana sarması sarmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarması pişirmek dileklerin kabul olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir