AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana sarma yemek

Kahve falında lahana sarma yemek

Kahve falında lahana sarma yemek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, rızkından olacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yüzünün kızaracağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Kahve falında lahana sarma yemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Kahve falında kara lahana sarması yemek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yemek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında lahana sarma yemek birçok kişinin yardımına koşulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işaret eder.

Kahve falında lahana sarma görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında lahana sarması yapmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir