AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana dolması yemek

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, canının derdine düşeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, patron koltuğunda oturacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek geçim sıkıntısının olmayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında lahana dolması yemek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana yemek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek evde dinlenmek zorunda olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması yapmak itibar edineceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir