AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana tarlası görmek

Kahve falında beyaz lahana tarlası görmek

Kahve falında beyaz lahana tarlası görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yüksek makamlara geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana tarlası gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Kahve falında beyaz lahana tarlası görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada lahana görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana tarlası görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana dolması yemek hasret ve özlem gidereceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek feraha ermeye, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana toplamak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir