AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz künye görmek

Kahve falında beyaz künye görmek

Kahve falında beyaz künye görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, güzel bir iş fırsatına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz künye gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Kahve falında beyaz künye görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi künye görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kola künye takmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında künye takmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, küs arkadaşların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın künye ve yüzük görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş künye almak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın künye görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir