AnaSayfa / Genel / Kahve falında künye takmak

Kahve falında künye takmak

Kahve falında künye takmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ayrılanların birleşeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında künye takmak gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında asker künyesi takmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında koluna altın künye takmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında altın künyeler takmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kola altın künye takmak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kola künye takmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş künye takmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında altın künye takmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında künye takmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kime gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir