AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın künye ve yüzük görmek

Kahve falında altın künye ve yüzük görmek

Kahve falında altın künye ve yüzük görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında altın künye ve yüzük gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında altın künye ve yüzük görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın künye bilezik görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında kolunda altın künye görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında koluna altın künye takmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında altın künyeler takmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bir anda yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın künye görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalettir.

Kahve falında altın künye almak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında altın künye kaybetmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir