AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi künye görmek

Kahve falında mavi künye görmek

Kahve falında mavi künye görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, haberler alacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi künye gördüyseniz:

  • Sizin için işlevselliğini yitirmiş ya da çıkarlarınıza hizmet etmeyen anlaşma, düzenleme veya ilişkileri hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında mavi künye görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın künye kaybetmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın künye hediye almak her zaman evlatlarına destek olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında altın künye almak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine yorulur.

Kahve falında künye takmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına rivayet eder.

Kahve falında asker künyesi görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında künye bulmak gözünü en yukarılara dikeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine işarettir.

Kahve falında altın künyeler takmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir