AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola künye takmak

Kahve falında kola künye takmak

Kahve falında kola künye takmak işlerin yakın zamanda açılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, borca batacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kola künye takmak gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında kola altın künye takmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kola künye takmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında asker künyesi takmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında altın künye takmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına delalettir.

Kahve falında altın künyeler takmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında gümüş künye takmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında künye takmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna altın künye takmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir