AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek külotu giymek

Kahve falında erkek külotu giymek

Kahve falında erkek külotu giymek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, borcunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek külotu giymek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Kahve falında erkek külotu giymek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı külot giymek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında külotu ters giymek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, işinde en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli külot giymek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni külot giymek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir