AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot giymek

Kahve falında kot giymek

Kahve falında kot giymek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, ferah bir döneme girileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, içinin ferahlayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot giymek gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Kahve falında beyaz kot giymek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dar kot giymek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kot giymek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kot etek giymek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kot gömlek giymek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kot takım giymek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kot ceket giymek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet eder.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir