AnaSayfa / Genel / Kahve falında koridordan geçmek

Kahve falında koridordan geçmek

Kahve falında koridordan geçmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında koridordan geçmek gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında koridorlardan geçmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında koridordan geçmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında okul koridorunda yürümek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet eder.

Kahve falında koridor görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koridor yıkamak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ev koridoru görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, manevi olarak da yıpranacağına işarettir.

Kahve falında uzun koridor görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir