AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz köprü görmek

Kahve falında beyaz köprü görmek

Kahve falında beyaz köprü görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz köprü gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Kahve falında beyaz köprü görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında köprü altı görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında asmalı köprü görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, şeref ve rütbeye inanılır.

Kahve falında yol köprü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden denize bakmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden uçmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek mal sahibi olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir