AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden denize bakmak

Kahve falında köprüden denize bakmak

Kahve falında köprüden denize bakmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden denize bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Kahve falında köprüden denize bakmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında köprüden bakmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında köprüye bakmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden denize düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında deniz ve köprü görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir