AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü altı görmek

Kahve falında köprü altı görmek

Kahve falında köprü altı görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, onlardan hayırsızlık göreceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü altı gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Kahve falında köprü altı görmek derde ve kedere düşeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden düşmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında karlı köprü görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, düşmanlarının güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaz köprü görmek işlerinin kötüleşeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu köprü görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında köprü atlamak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitmemiş köprü görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir