AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden uçmak

Kahve falında köprüden uçmak

Kahve falında köprüden uçmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, şansın açılacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden uçmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız yeni çözüm yollarını, yeni fikirleri veya yeni fırsatları hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında köprüden uçmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kazancının artacağına, inanılır.

Kahve falında arabayla köprüden uçmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden düştüğünü görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde köprü görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında camdan köprü görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ip köprüde yürümek yaşanan zor günlerin biteceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir