AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kol çantası almak

Kahve falında beyaz kol çantası almak

Kahve falında beyaz kol çantası almak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kol çantası almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kol çanta görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kol çantası görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kol çantası almak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kol çantası almak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında siyah kol çantası görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kol çantasını unutmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kol çantası görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işarettir.

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir