AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kol çantası görmek

Kahve falında siyah kol çantası görmek

Kahve falında siyah kol çantası görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kol çantası gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açık görüşlülükle ifade etmeniz destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah kol çantası görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Kahve falında siyah kol çanta görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kol çanta görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kol çantası görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yani babasına benzeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını unutmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kol çantası bulmak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni kol çantası görmek uzun ve hayırlı bir ömre, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir