AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi kol çantası görmek

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, borçlarının artacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi kol çantası gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, her şeyin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi çanta takmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi çanta görmek doğru bir karar verileceğine, şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi çanta satın almak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi çanta hediye almak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi deri çanta görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kol saati görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan kol çantası görmek ticarete atılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir