AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, iyi geçim halinde kalacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Kahve falında kol çantasını kaybettiğini görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sevindirici şeyler duymaya tabir olunur.

Kahve falında kaybolan çantayı bulmak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, büyük problemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çanta kaybettiğini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çantasını kaybettiğini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında çanta kaybolması görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantanın kaybolmasını görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiği çantayı bulmak çocuklarının fazla olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında çantayı kaybettiğini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir