AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireç ocağı görmek

Kahve falında kireç ocağı görmek

Kahve falında kireç ocağı görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, iyi halinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kireç ocağı gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kireç ocağı görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kireç kuyusuna düşmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kireç görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kirece batmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ruhen rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kireç yapmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında kireç badana yapmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında duvara kireç yapmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir