AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek

Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek

Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kiraz yediğini gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz yediğini görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz yedirmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kiraz yemek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kiraz toplamak hayatın temposunun yükseleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kiraz görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir