AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kiraz toplamak

Kahve falında beyaz kiraz toplamak

Kahve falında beyaz kiraz toplamak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kazancın arttırılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kiraz toplamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Kahve falında beyaz kiraz toplamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan kiraz toplamak sonucun kişi için hayırlı olacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından kiraz toplamak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz erik toplamak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz yemek toplamak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kiraz toplamak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kiraz toplamak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir