AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz yediğini görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kiraz yedirmek borçlarının kendisini çok aşacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış kiraz ağacı görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına inanılır.

Kahve falında ağacında kiraz görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir