AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kiraz görmek

Kahve falında beyaz kiraz görmek

Kahve falında beyaz kiraz görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kiraz gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz kiraz yemek huzurun ve sükûnetin geleceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kiraz görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kiraz toplamak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz istemek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz yediğini görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz vermek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir