AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz yedirmek

Kahve falında kiraz yedirmek

Kahve falında kiraz yedirmek yeni mallara kavuşacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz yedirmek gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kiraz yediğini görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek günlerinin güzelleşeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz yedirmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe kiraz görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede kiraz görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kiraz yemek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir