AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz yediğini görmek

Kahve falında kiraz yediğini görmek

Kahve falında kiraz yediğini görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, böylece hayatından memnun olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, iş sahibi olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz yediğini gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz yedirmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kiraz yediğini görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz yediğini görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm kiraz yemek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kiraz yemek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sofrada kiraz görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir