AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz istemek

Kahve falında kiraz istemek

Kahve falında kiraz istemek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında kiraz istemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kiraz erik toplamak yeni hobiler edinileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden kiraz almak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek kiraz görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kiraz görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daldan kiraz yemek ofisteki ağız tadının kaçacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında vişne kiraz görmek işinde çok ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında kurtlanmış kiraz görmek ün sahibi birisi olunacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir