AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, isyan edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek kazalardan ve belalardan korunacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında oruç iken üzüm yemek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ceviz yemek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bir şeyler yemek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yönetici olacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken fındık yemek Allah’ın yolundan gideceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken baklava yemek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir