AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz vermek

Kahve falında kiraz vermek

Kahve falında kiraz vermek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Kahve falında kiraz ağacı görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm ve kiraz yemek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz yıkamak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz elma görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında dağ kirazı görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kiraz yemek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir