AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kılıç görmek

Kahve falında beyaz kılıç görmek

Kahve falında beyaz kılıç görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kılıç gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında beyaz kılıç görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçlı asker görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında birine kılıç saplamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ekmeğinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç izi görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla kesmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç resmi görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında osmanlı kılıcı görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir