AnaSayfa / Genel / Kahve falında osmanlı kılıcı görmek

Kahve falında osmanlı kılıcı görmek

Kahve falında osmanlı kılıcı görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mal ve para sahibi olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında osmanlı kılıcı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Kahve falında kılıç takmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kılıçdaroğluunu görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla yaralanmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, insanlarla iç içe olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında samuray kılıç görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Kahve falında kırık kılıç görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kılıçla adam kesmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla elini kesmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir